Website laten maken?

Wij maken websites met een unieke uitstraling die past bij je wensen en bedrijf vanaf €749.

Unieke WordPress Website laten maken

Tijd voor een nieuwe website?

Wij helpen je graag bij het maken van een nieuwe website voor je bedrijf. Van een persoonlijk blog tot uitgebreide bedrijfswebsite met meerdere functionaliteiten, het is mogelijk!

Tegenwoordig is een website meer dan een visitekaartje. De uitstraling is natuurlijk nog steeds belangrijk, maar vergeet niet dat het klanten moet aantrekken en problemen moet verhelpen: je website is namelijk de plek waar mensen beslissen of ze wel of niet een dienst bij je afnemen.

  • Razendsnelle website
  • Ontwerp op maat
  • Makkelijk te beheren

Een complete website?

Vanaf €799

Ja! Je bent op de juiste plaats als je een nieuwe website wilt laten maken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je helpen de perfecte website te maken, die er niet alleen goed uitziet, maar ook technisch in orde is en klaar is voor succes

De kosten van een website zijn erg uiteenlopend en hangt af van het type website en alle functionaliteiten. Zo kun je het houden op een basis website of een uitgebreide bedrijfswebsite met vacature-module.

De Unieke Website Formule

Website laten maken: wat kan je verwachten?

Je bedrijf is geen dertien in een dozijn, daarom gaan we ook samen aan de slag met een unieke website. Door de kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie zetten we de juiste structuur op van je website. In een later stadium heb je hier veel profijt van.

Daarnaast zorgen we ervoor dat het ontwerp past bij je doelgroep en ook past bij je huisstijl. Nee.. wij werken doorgaans niet met templates. We verbinden je huisstijl, persoonlijke content en de juiste strategie tot een succesvolle website.

  • Structuur
  • Uniek ontwerp
  • 100% Eigendom van jouw
 

Ook goed vindbaar in Google?

Zeker! Dit nemen we in het plan op, ook de kosten die eventueel nodig zijn voor zoekmachine optimalisatie (lees linkbuilding), zo weet je altijd waar je aan toe bent. Door de kennis die we krijgen vanuit klantwerk en hobbyprojecten blijven we bijleren en verbeteren. Hierdoor weten we wat nodig is om je website ook te laten scoren in Google.

Mogelijkheden bespreken?

We kijken samen naar je huidige site of bekijken de mogelijkheden voor een nieuwe. Met één voorwaarde: je gaat altijd met een goed advies naar huis – zonder kosten.

[...] Nu een ruim half jaar verder en meerdere design opdrachten verder zijn we nog steeds uiterst tevreden over Robert zijn bereidwilligheid en meedenken. 5 sterren!

Eenvoudige werkwijze

Een goed begin is het halve werk, daarom werken wij met een duidelijke werkwijze en maken we een planning die aansluit op zowel jouw als onze agenda.

1. Kennismaking & Offerte
Tijdens het drinken van koffie bespreken we je plannen en wensen. We bespreken alles van A tot Z zodat wij hier vervolgens een vrijblijvende offerte van kunnen maken.
2. Informatie, ontwerp & feedback
Voor het ontwerp hebben wij een aantal bestanden nodig, zoals: bedrijfslogo, huisstijl enzovoorts. Indien gewenst gaan we ook foto's maken bij jou op locatie. Vervolgens gaan wij aan de slag met het strategische ontwerp aan de hand van het onderzoek. Ook is hier ruimte om feedback te geven op het ontwerp.
3. Ontwikkeling & koppelingen
Tevreden met het ontwerp? Super! Tijd om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van jouw nieuwe website in WordPress. Door jaren lange kennis ontwikkeld onze bouwer je website op een goede manier zodat jouw site ook technisch goed in elkaar zit.
4. Controle, aanpassingen & uitleg
Na het ontwikkelen voeren we samen de laatste controles uit en maken kleine aanpassingen. Vervolgens krijg je uitleg over het aanpassen van teksten en afbeeldingen. Uiteraard ontvang je hier ook (video) handleidingen van en kunnen wij dit voor je doen.
5. We gaan live!
Gefeliciteerd, jouw nieuwe website gaat live! De site wordt overgezet naar de live omgeving en alle links worden doorgestuurd naar de nieuwe pagina's. Dankzij Google Analytics kan je alle prestaties van je site bekijken.
6. Nazorg & onderhoud
Het internet staat nooit stil, daarom is het belangrijk om je website te onderhouden. Dit kan je ook uit handen geven bij mij, hiervoor betaal je een klein maandelijks bedrag.

Tevreden klanten

Meer dan 50+ opdrachtgevers scoren bij hun doelgroep en gaan voor groei!

Tevreden klanten

Meer dan 50+ opdrachtgevers scoren bij hun doelgroep en gaan voor groei!

Kijk, onze gave projecten

Zwamweg

PannakooiXL

DeBezorgBox

Website ontwikkeling

FoxyBrownShop

Webshop realisatie

Jan Watersport

Website realisatie

FrisseVloer

Webshop, Branding

Auto Houtman

Website

Tour du Groningen

Website, Huisstijl

ZekerTrutten

Webshop realisatie

Een uitgebreide website voor Zwamweg

Webdesign, SEO, SEA

Ook online scoren met een nieuwe website

Webdesign, Logo Ontwerp

Een nieuwe webshop met een hoger conversieratio

Webshop, SEO & SEO Migratie
Robert Sietsma

Nieuwe website laten maken?

Samen gaan we om de tafel om een professionele website voor je neer te zetten.

Nieuwe website laten maken?

Samen gaan we om de tafel om een professionele website voor je neer te zetten.

Veelgestelde vragen

De kosten om een website te laten maken kunnen erg uiteen lopen. Zo kan je al een prachtige website laten maken vanaf €799. Wil je meerdere functies of bepaalde modules? Dan zal dit bij de basisprijs opkomen.

Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen zodat we hier een vrijblijvende offerte van kunnen maken.

Ja! Tijdens het ontwerpen en bouwen van je nieuwe website zorgen we ervoor dat je website op desktop als tablet en mobiel goed functioneert.

Naast de jaarlijkse hosting- en domein kosten zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Wel is het mogelijk om onderhoud en aanpassingen door mij te laten doen middels een maandelijks abonnement.

Ja, na betaling van de volledige factuur is de volledige website eigendom van jou. Geen kleine letters of verplichte abonnementen!

Wij bouwen alle websites in WordPress. Dit zorgt ervoor dat jij alle teksten en afbeeldingen eenvoudig kunt aanpassen.

Dit is sterk afhankelijk van de grootte van het project, maar als je een website laat maken duurt het gemiddeld zo’n 2 á 3 weken.

Zeker! Aan het volledige online plaatje wordt gedacht. Naast het laten maken van een website bieden wij ook Zoekmachine Optimalisatie en Zoekmachine Adverteren als diensten aan.

Ja. WordPress is een eenvoudig systeem om alle content op te beheren.

Nee.. Wij maken voor iedere opdrachtgever een uniek ontwerp, ieder bedrijf is namelijk uniek en heeft andere doelstellingen.

Mocht er met een beperkt budget gewerkt worden óf het is een grote wens dan kunnen we dit in overleg overwegen.