Website laten maken?

Ik ontwerp en bouw websites met een unieke uitstraling dat past bij je wensen en bedrijf.

Unieke WordPress Website laten maken

Tijd voor een nieuwe website?

Ik help je graag bij het maken van een nieuwe website voor je bedrijf. Van een persoonlijk blog tot uitgebreide bedrijswebsite met meerdere functionaliteiten, het is mogelijk!

Tegenwoordig is een website meer dan een visitekaartje. De uitstraling is natuurlijk nog steeds belangrijk, maar vergeet niet dat het klanten moet aantrekken en problemen moet verhelpen: je website is namelijk de plek waar mensen beslissen of ze wel of niet een dienst bij je afnemen.

Razendsnelle website

Een razendsnelle website door de juiste technieken en hosting.

Mobiel vriendelijk

Een responsive website die ook goed werkt op mobiel & tablet.

Makkelijk te beheren

Door WordPress CMS kun je makkelijk foto's en teksten aanpassen.

Een complete website

Vanaf €750

Wil je een nieuwe website laten maken? Dan zit je hier goed. Door jarenlange ervaring kan ik je uitstekend helpen met het maken van je nieuwe website. Ik zorg niet alleen voor een strategisch ontwerp, maar zorg er ook voor dat je website technisch goed in orde is.

De kosten van een website zijn erg uiteenlopend en hangt af van het type website en alle functionaliteiten. Zo kun je het houden op een basis website of een uitgebreide bedrijfswebsite met vacature-module.

Omdat er zoveel mogelijk is ga ik graag met je in gesprek onder het genot van je favoriete drankje. Op basis van je wensen en doelen maak ik een passende offerte, geheel vrijblijvend.

De Unieke Website Formule

Standaard inbegrepen

Dit zijn slechts enkele functies die standaard inbegrepen zijn in jouw nieuwe website.

Ontwerp op maat

Een uniek ontwerp op maat gemaakt voor jouw website.

SSL - Certificaat

Zorgt voor een beveiligde verbinding tussen server en bezoeker.

Makkelijk te beheren

Teksten en afbeeldingen op de website zijn makkelijk aan te passen.

XML-, API Koppelingen

Koppelingen tussen verschillende software is mogelijk.

Analytics

Aanmelding bij Google Analytics en Search console voor handige data.

Zakelijk mailadres

Professioneel emailen met je zakelijke mailadres.

Waarom kiezen voor Adoop?

Flexibel & Enthousiast

Elk bedrijf is uniek en dat is geweldig! Door mijn flexibiliteit en enthousiasme werken we naar de beste resultaten.

Expertise & Pro-actief

Ik kom vanuit eigen ervaring en creativiteit met input. Zowel tijdens als na het project, zo sta je er nooit alleen voor.

Waarom kiezen voor Adoop?

Flexibel & Enthousiast

Elk bedrijf is uniek en dat is geweldig! Door mijn flexibiliteit en enthousiasme werken we naar de beste resultaten.

Expertise & Pro-actief

Ik kom vanuit eigen ervaring en creativiteit met input. Zowel tijdens als na het project, zo sta je er nooit alleen voor.

Mijn werkwijze

Een goed begin is het halve werk, daarom werk ik met een duidelijke werkwijze en maken we een planning die aansluit op zowel jouw als mijn agenda.

Kennismaking & Offerte
Tijdens het drinken van koffie bespreken we je plannen en wensen. We bespreken alles van A tot Z zodat ik hier vervolgens een vrijblijvende offerte uit kan maken.
Informatie, ontwerp & feedback
Voor het ontwerp heb ik een aantal bestanden nodig, zoals: bedrijfslogo, huisstijl enzovoorts. Indien gewenst gaan we ook foto's maken bij jou op locatie. Vervolgens ga ik aan de slag met het strategische ontwerp aan de hand van het onderzoek. Ook is hier ruimte om feedback te geven op het ontwerp.
Ontwikkeling & koppelingen
Tevreden met het ontwerp? Super! Tijd om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van jouw nieuwe website in WordPress. Door jaren lange kennis ontwikkel ik jouw website op een goede manier zodat je site ook technisch goed in elkaar zit.
Controle, aanpassingen & uitleg
Na het ontwikkelen voeren we samen de laatste controles uit en maken kleine aanpassingen. Vervolgens krijg je uitleg over het aanpassen van teksten en afbeeldingen. Uiteraard ontvang je hier ook (video) handleidingen van en kan ik dit voor je doen.
We gaan live!
Gefeliciteerd, jouw nieuwe website gaat live! De site wordt overgezet naar de live omgeving en alle links worden doorgestuurd naar de nieuwe pagina's. Dankzij Google Analytics kan je alle prestaties van je site bekijken.
Nazorg & onderhoud
Het internet staat nooit stil, daarom is het belangrijk om je website te onderhouden. Dit kan je ook uit handen geven bij mij, hiervoor betaal je een klein maandelijks bedrag.

Robert heeft ons geholpen bij het realiseren van onze nieuwe website tourdugroningen.nl

Hij heeft ons benaderd op een zakelijke manier, na de eerste kennismaking heeft hij ons laten zien wat hij kon op gebied van het maken van websites en het design. Wij waren direct enorm onder de indruk van Robert zijn werk en besloten direct om samen te werken.

Nu een ruim half jaar verder en meerdere design opdrachten verder zijn we nog steeds uiterst tevreden over Robert zijn bereidwilligheid en meedenken. 5 sterren!

Ik werk o.a. voor

Ik werk o.a. voor

Bekijk recente cases

FoxyBrownShop

Webshop realisatie

Jan Watersport

Website realisatie

OntbijtjeKopen.nl

Webshop, Facebook Ads, Vormgeving

FrisseVloer

Webshop, Branding

Auto Houtman

Website
Robert Sietsma
Robert Sietsma

Nieuwe website laten maken?

Samen gaan we om de tafel om een professionele website voor je neer te zetten.

Veelgestelde vragen

De kosten om een website te laten maken kunnen erg uiteen lopen. Zo kan je al een prachtige website laten maken vanaf €750. Wil je meerdere functies of bepaalde modules? Dan zal dit bij de basisprijs opkomen.

Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen zodat we hier een vrijblijvende offerte van kunnen maken.

Ja! Tijdens het ontwerpen en bouwen van je nieuwe website zorgen we ervoor dat je website op desktop als tablet en mobiel goed functioneert.

Naast de jaarlijkse hosting- en domein kosten zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Wel is het mogelijk om onderhoud en aanpassingen door mij te laten doen middels een maandelijks abonnement.