Google Ads uitbesteden (SEA)

Meer bezoekers, leads of conversies voor jouw bedrijf? Wees zichtbaar op de beste plekken.

Google Ads voor jouw bedrijf

Met Google Ads geef je jouw bedrijf een boost. Door te adverteren op de grootste zoekmachine van de wereld bereik je jouw ideale klant. Zo gooi je geen budget weg, maar adverteer je op zoekwoorden die meetbare resultaten behalen.

 

Een ideale klant voor je bedrijf ziet naar een dienst of product dat jij aanbiedt.. dan wil je zichtbaar zijn in de zoekmachine. Door gebruik te maken van Google advertenties kom je

Starten met Google Ads: wat is er mogelijk?

Wellicht heb je er als eens eerder naar gekeken, maar zijn verschillende mogelijkheden binnen Google Ads.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Is Google Ads iets voor mijn bedrijf?

Ja! Zonder twijfel zal Google Ads interessant zijn voor jouw bedrijf. Het prettige aan het adverteren via Google is dat het voor elk bedrijf interessant is, groot of klein – het maakt niet uit. Er zijn namelijk geen restricties omtrent het minimale bedrag dat je moet uitgeven aan een campagne.

Google Ads werkt via een biedsysteem, echter wil dit niet zeggen dat degene die het hoogste bod heeft de beste advertentieruimte krijgt. Dit hangt van verschillende factoren af: kwaliteitsscore, CTR en het dagbudget spelen de grootste rollen bij dit proces.

Het kan in de praktijk dus voorkomen dat je met een lage budget/bod een betere positie krijgt, dan iemand die een hoger budget/bod heeft. Om dit te realiseren gaan we samen alle facetten optimaliseren zodat je het beste resultaat uit je budget haalt.

Ik werk o.a. voor

Ik werk o.a. voor

Robert Sietsma
Robert Sietsma

Start je uitdaging

Samen gaan we jouw doelen in kaart brengen en kijken naar de beste oplossingen om dit te behalen. Uiteraard geheel vrijblijvend.