Google Ads Uitbesteden (SEA)

Wees direct zichtbaar met jouw bedrijf bij je doelgroep met geoptimaliseerde advertenties.​

Google Ads Uitbesteden

Effectief adverteren bij je doelgroep

Met Google Ads geef je jouw bedrijf een boost. Door te adverteren in de grootste zoekmachine van de wereld bereik je jouw ideale klant. Zo gooi je geen budget weg, maar adverteer je op zoekwoorden die meetbare resultaten behalen.

  • Direct bovenaan in Google
  • Meetbare resultaten
  • Zelf controle over de kosten

Google Ads voor jouw bedrijf?

Ja! Zonder twijfel zal Google Ads interessant zijn voor jouw bedrijf. Het prettige aan het adverteren via Google is dat het voor elk bedrijf interessant is, groot of klein – het maakt niet uit. Er zijn namelijk geen restricties omtrent het minimale bedrag dat je moet uitgeven aan een campagne.

Uitbesteden aan ons: hierom

Wij nemen graag het beheer, van zoekwoorden onderzoek tot advertentie copywriting tot bid management, van uw Google Ads account op ons, zodat u tijd overhoudt en zich op andere aspecten van uw bedrijf kunt richten.

Daarom raden wij aan om dit uit te besteden aan ons. Het uitvoeren van Google Advertenties is samen met het maken van websites de core business. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw website beter gevonden wordt, maar we garanderen geen posities in Google – dat kan namelijk niemand.

  • Transparant
  • Géén verborgen kosten
  • Snelle communicatie

Mogelijkheden bespreken?

We kijken samen naar de mogelijkheden voor Google Ads. Met één voorwaarde: je gaat altijd met een goed advies naar huis – zonder kosten.

Perfect geholpen met het opstarten van onze Google Shopping advertenties! Inmiddels draaien we door het advies van Robert positief en kunnen we opschalen!

Eenvoudige werkwijze

Een goed begin is het halve werk, daarom werken wij met een duidelijke werkwijze en maken we een planning die aansluit op zowel jouw als mijn agenda.

1. Kennismaking & Analyse
Tijdens het drinken van koffie bespreken we je plannen en wensen. We bespreken alles van A tot Z zodat wij hier vervolgens een vrijblijvende offerte van kunnen maken.
2. Account inrichten & Campagnes opzetten
We richten het account in, stellen de juiste conversies in, doen zoekwoorden onderzoek en zetten de campagnes op.
3. Meten & Bijsturen
Dagelijks controleren we de campagnes en sturen we bij waar nodig is om meer resultaat te behalen en/of om meer kansen te ontdekken.
4. Maandelijkse rapportage
Om alles inzichtelijk te maken wordt er op maandelijkse basis een rapport opgesteld om de data eenvoudig inzichtelijk te krijgen. Het rapport bespreken we iedere maand samen.

Tevreden klanten

Meer dan 50+ opdrachtgevers scoren bij hun doelgroep en gaan voor groei!

Tevreden klanten

Meer dan 50+ opdrachtgevers scoren bij hun doelgroep en gaan voor groei!

Google Ads Uitbesteden: Kosten

Google Ads werkt via een biedsysteem, echter wil dit niet zeggen dat degene die het hoogste bod heeft de beste advertentieruimte krijgt. Dit hangt van verschillende factoren af: kwaliteitsscore, CTR en het dagbudget spelen de grootste rollen bij dit proces.

Het kan in de praktijk dus voorkomen dat je met een lage budget/bod een betere positie krijgt, dan iemand die een hoger budget/bod heeft. Om dit te realiseren gaan we samen alle facetten optimaliseren zodat je het beste resultaat uit je budget haalt.

Robert Sietsma

Klaar om online te scoren?

Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw bedrijf op online gebied. Van Zoekmachine adverteren en optimalisatie tot een nieuwe website.

Klaar om online te scoren?

Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw bedrijf op online gebied. Van Zoekmachine adverteren en optimalisatie tot een nieuwe website.