Website laten maken Groningen

Ik ontwerp en bouw unieke websites voor bedrijven met groei ambitie in groningen en omstreken die zorgen voor meer klanten, groei en omzet.

Website laten maken Groningen

Een responsive website laten maken?

Ieder bedrijf is uniek en zeker bedrijven uit groningen en omstreken. Daarom is het belangrijk dat je website aan sluit op je onderneming, marketing en doelgroep. Door meer dan 6 jaar ervaring kan ik je goed helpen bij dit proces en zorgen we samen voor een professionele website die zoekmachine vriendelijk is.

Supersnelle website

Een supersnelle website door goede caching en hosting.

Mobiel vriendelijk

Een responsive ontwerp voor dekstop, mobiel en tablet.

Makkelijk in beheer

Dankzij WordPress kun je makkelijk teksten en afbeeldingen wijzigen

Een unieke website

Vanaf €750

Om een website te laten maken in Groningen zit je hier goed. Door jarenlange ervaring kan ik je uitstekend helpen. Ik zorg niet alleen voor een strategisch ontwerp, maar zorg er ook voor dat je wordpress website technisch goed in orde is dankzij mijn technische kennis. Hierdoor is je website ook zoekmachine vriendelijk.

De kosten van een website zijn erg uiteenlopend en hangt af van het type website en alle functionaliteiten. Een gebruiksvriendelijke website heb je al voor 750 euro zonder maandelijkse kosten.

Omdat er zoveel mogelijk is nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van je favoriete drankje. Op basis van je wensen en doelen maak ik een passende offerte, geheel vrijblijvend.

De Unieke Website Formule

Standaard functies

Dit zijn slechts enkele functies die standaard inbegrepen zijn als bedrijven een website laten maken in groningen en omstreken.

Webdesign op maat

Een uniek webdesign op maat gemaakt voor jouw website.

SSL - Certificaat

Zorgt voor een beveiligde verbinding en een veilig gevoel bij je bezoeker.

Makkelijk te beheren

Teksten en afbeeldingen op de website zijn makkelijk aan te passen.

Zoekmachine vriendelijk

De juiste instellingen voor goede zoekmachine vindbaarheid.

Analytics

Aanmelding bij Google Analytics en Search console voor handige data.

Zakelijk mailadres

Professioneel emailen met je zakelijke mailadres.

Dit maakt ons uniek

Persoonlijk & Transparant

Wij werken met een klein team van specialisten en betrekken je bij de werkzaamheden. Zo bouwen we een langdurige samenwerking.

Expertise & Pro-actief

Constant bijleren is wat we doen. Hierdoor kunnen we onze diensten nog beter op jouw laten aansluiten en denken we met je mee.

Over Adoop Webdesign en Marketing

Dit maakt ons uniek

Persoonlijk & Transparant

Wij werken met een klein team van specialisten en betrekken je bij de werkzaamheden. Zo bouwen we een langdurige samenwerking.

Expertise & Pro-actief

Constant bijleren is wat we doen. Hierdoor kunnen we onze diensten nog beter op jouw laten aansluiten en denken we met je mee.

Mijn werkwijze

Een goed begin is het halve werk, daarom werk ik met een duidelijke werkwijze en maken we een planning die aansluit op zowel jouw als mijn agenda.

Kennismaking & Offerte
Tijdens het drinken van koffie bespreken we je plannen en wensen. We bespreken alles van A tot Z zodat ik hier vervolgens een vrijblijvende offerte uit kan maken.
Informatie, ontwerp & feedback
Voor het ontwerp heb ik een aantal bestanden nodig, zoals: bedrijfslogo, huisstijl enzovoorts. Indien gewenst gaan we ook foto's maken bij jou op locatie. Vervolgens ga ik aan de slag met het strategische ontwerp aan de hand van het onderzoek. Ook is hier ruimte om feedback te geven op het ontwerp.
Ontwikkeling & koppelingen
Tevreden met het ontwerp? Super! Tijd om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van jouw nieuwe website in WordPress. Door jaren lange kennis ontwikkel ik jouw website op een goede manier zodat je site ook technisch goed in elkaar zit.
Controle, aanpassingen & uitleg
Na het ontwikkelen voeren we samen de laatste controles uit en maken kleine aanpassingen. Vervolgens krijg je uitleg over het aanpassen van teksten en afbeeldingen. Uiteraard ontvang je hier ook (video) handleidingen van en kan ik dit voor je doen.
We gaan live!
Gefeliciteerd, jouw nieuwe website gaat live! De site wordt overgezet naar de live omgeving en alle links worden doorgestuurd naar de nieuwe pagina's. Dankzij Google Analytics kan je alle prestaties van je site bekijken.
Nazorg & onderhoud
Het internet staat nooit stil, daarom is het belangrijk om je website te onderhouden. Dit kan je ook uit handen geven bij mij, hiervoor betaal je een klein maandelijks bedrag.

Robert heeft ons geholpen bij het realiseren van onze nieuwe website tourdugroningen.nl

Hij heeft ons benaderd op een zakelijke manier, na de eerste kennismaking heeft hij ons laten zien wat hij kon op gebied van het maken van websites en het design. Wij waren direct enorm onder de indruk van Robert zijn werk en besloten direct om samen te werken.

Nu een ruim half jaar verder en meerdere design opdrachten verder zijn we nog steeds uiterst tevreden over Robert zijn bereidwilligheid en meedenken. 5 sterren!

Tevreden klanten

Meer dan 50+ opdrachtgevers scoren bij hun doelgroep en gaan voor groei!

Tevreden klanten

Meer dan 50+ opdrachtgevers scoren bij hun doelgroep en gaan voor groei!

Bekijk recente cases

Zwamweg

PannakooiXL

DeBezorgBox

Website ontwikkeling

FoxyBrownShop

Webshop realisatie

Jan Watersport

Website realisatie

FrisseVloer

Webshop, Branding

Auto Houtman

Website

Tour du Groningen

Website, Huisstijl

ZekerTrutten

Webshop realisatie
Robert Sietsma

Een unieke website laten maken in Groningen?

Samen gaan we jouw doelen in kaart brengen en kijken naar de beste oplossingen om dit te behalen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Een unieke website laten maken in Groningen?

Samen gaan we jouw doelen in kaart brengen en kijken naar de beste oplossingen om dit te behalen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

De kosten om een website te laten maken kunnen erg uiteen lopen. Zo kan je al een prachtige website laten maken vanaf €750. Wil je meerdere functies of bepaalde modules? Dan zal dit bij de basisprijs opkomen.

Tijdens de kennismaking bespreken we je wensen zodat we hier een vrijblijvende offerte van kunnen maken.

Ja! Tijdens het ontwerpen en bouwen van je nieuwe website zorgen we ervoor dat je website op desktop als tablet en mobiel goed functioneert.

Naast de jaarlijkse hosting- en domein kosten zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Wel is het mogelijk om onderhoud en aanpassingen door mij te laten doen middels een maandelijks abonnement.

Naast groningen kunt u ook een website laten maken in hoogeveen en omstreken.

Uiteraard ben ik door heel nederland actief en is het geen probleem om een fysieke of online afspraak in te plannen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.