Webshop laten maken?

Een resultaat en conversie gerichte webshop die zorgt voor verkopen!

Een webshop die zichzelf terug verdiend

Producten online verkopen is nu makkelijker & belangrijker dan ooit! Tegenwoordig wordt veel online besteld waardoor een goedwerkende webshop essentieel is. Enkele voordelen zijn dat een webshop altijd geopend is, niet locatie gebonden is en je een grotere klantenkring kunt creëren.

Voor de ontwikkeling van een webshop maak ik gebruik van WordPress in cominatie met Woocommerce. Dankzij deze combinatie is het mogelijk om een maatwerk ontwerp over te zetten naar een webshop!

Razendsnelle website

Een razendsnelle website door de juiste technieken en hosting.

Mobiel vriendelijk

Een responsive website die ook goed werkt op mobiel & tablet.

Makkelijk te beheren

Door WordPress CMS kun je makkelijk foto's en teksten aanpassen.

Omzet verhogen met een webshop

Vandaag de dag doet (bijna) iedereen zijn aankopen online, niet alles, maar wel extreem veel! Mensen hoeven namelijk niet meer de deur uit om iets te kopen, ze rekenen af met iDeal en binnen de levertijd ligt de bestelling voor de deur, makkelijker kan niet!

Hier niet op in spelen zou zonde zijn. Veel ondernemers laten kansen liggen op het gebied van online producten aanbieden en verkopen. Er zijn genoeg voordelen te noemen, maar hoe begin je? Hier, bij Adoop!

Een complete webshop

Vanaf €1250

Wil je een nieuwe webshop laten maken? Dan zit je hier goed. Door jarenlange ervaring kan ik je uitstekend helpen met het maken van je nieuwe website. Ik zorg niet alleen voor een strategisch ontwerp, maar zorg er ook voor dat je website technisch goed in orde is.

De kosten van een website zijn erg uiteenlopend en hangt af van het type website en alle functionaliteiten. Zo kun je het houden op een basis website of een uitgebreide bedrijfswebsite met vacature-module.

Omdat er zoveel mogelijk is ga ik graag met je in gesprek onder het genot van je favoriete drankje. Op basis van je wensen en doelen maak ik een passende offerte, geheel vrijblijvend.

De Unieke Website Formule

Standaard inbegrepen

Dit zijn slechts enkele functies die standaard inbegrepen zijn in jouw nieuwe website.

Ontwerp op maat

Een uniek ontwerp op maat gemaakt voor jouw website.

SSL - Certificaat

Zorgt voor een beveiligde verbinding tussen server en bezoeker.

Makkelijk te beheren

Teksten en afbeeldingen op de website zijn makkelijk aan te passen.

Betaalsystemen

Intergratie van betaalsystemen zoals iDeal en Paypal.

Analytics

Aanmelding bij Google Analytics en Search console voor handige data.

Product beheer

Gemmakelijk producten toevoegen en beheren.

Waarom kiezen voor Adoop?

Flexibel & Enthousiast

Elk bedrijf is uniek en dat is geweldig! Door mijn flexibiliteit en enthousiasme werken we naar de beste resultaten.

Expertise & Pro-actief

Ik kom vanuit eigen ervaring en creativiteit met input. Zowel tijdens als na het project, zo sta je er nooit alleen voor.

Waarom kiezen voor Adoop?

Flexibel & Enthousiast

Elk bedrijf is uniek en dat is geweldig! Door mijn flexibiliteit en enthousiasme werken we naar de beste resultaten.

Expertise & Pro-actief

Ik kom vanuit eigen ervaring en creativiteit met input. Zowel tijdens als na het project, zo sta je er nooit alleen voor.

Mijn werkwijze

Een goed begin is het halve werk, daarom werk ik met een duidelijke werkwijze en maken we een planning die aansluit op zowel jouw als mijn agenda.

Kennismaking & Offerte
Tijdens het drinken van koffie bespreken we je plannen en wensen. We bespreken alles van A tot Z zodat ik hier vervolgens een vrijblijvende offerte uit kan maken.
Informatie, ontwerp & feedback
Voor het ontwerp heb ik een aantal bestanden nodig, zoals: bedrijfslogo, huisstijl enzovoorts. Indien gewenst gaan we ook foto's maken bij jou op locatie. Vervolgens ga ik aan de slag met het strategische ontwerp aan de hand van het onderzoek. Ook is hier ruimte om feedback te geven op het ontwerp.
Ontwikkeling & koppelingen
Tevreden met het ontwerp? Super! Tijd om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van jouw nieuwe webshop in WordPress samen met Woocommerce. Door jaren lange kennis ontwikkel ik jouw website op een goede manier zodat je site ook technisch goed in elkaar zit.
Controle, aanpassingen & uitleg
Na het ontwikkelen voeren we samen de laatste controles uit en maken kleine aanpassingen. Vervolgens krijg je uitleg over het aanpassen van teksten en afbeeldingen. Uiteraard ontvang je hier ook (video) handleidingen van en kan ik dit voor je doen.
We gaan live!
Gefeliciteerd, jouw nieuwe webshop gaat live! De site wordt overgezet naar de live omgeving en alle links worden doorgestuurd naar de nieuwe pagina's. Dankzij Google Analytics kan je alle prestaties van je site bekijken.
Nazorg & onderhoud
Het internet staat nooit stil, daarom is het belangrijk om je webshop te onderhouden. Dit kan je ook uit handen geven bij mij, hiervoor betaal je een klein maandelijks bedrag.

Robert heeft ons geholpen bij het realiseren van onze nieuwe website tourdugroningen.nl

Hij heeft ons benaderd op een zakelijke manier, na de eerste kennismaking heeft hij ons laten zien wat hij kon op gebied van het maken van websites en het design. Wij waren direct enorm onder de indruk van Robert zijn werk en besloten direct om samen te werken.

Nu een ruim half jaar verder en meerdere design opdrachten verder zijn we nog steeds uiterst tevreden over Robert zijn bereidwilligheid en meedenken. 5 sterren!

Ik werk o.a. voor

Ik werk o.a. voor

Bekijk recente cases

FoxyBrownShop

Webshop realisatie

Jan Watersport

Website realisatie

OntbijtjeKopen.nl

Webshop, Facebook Ads, Vormgeving

FrisseVloer

Webshop, Branding

Auto Houtman

Website

Hosting & Onderhoud?

Het is enorm belangrijk om in deze digitale wereld je website met enige regelmaat te onderhouden, zo blijft je website veilig en werkend voor je bezoekers.

Wil je hier geen omkijken naar hebben? Dan zijn mijn onderhoud en support pakketten perfect voor jou! Zo heb jij geen omkijken meer naar je website, maar is deze toch beveiligdup-to-date en voorzien van de nieuweste technologie.

Lees meer op de onderhoud & support pagina!

Illustratie-Colum Adoop
Robert Sietsma
Robert Sietsma

Start je uitdaging

Samen gaan we jouw doelen in kaart brengen en kijken naar de beste oplossingen om dit te behalen. Uiteraard geheel vrijblijvend.